Logotyp för Campus Lundby

En öppen och attraktiv plats för alla

Välkommen till ett globalt utvecklingscentrum för framtidens transportlösningar. Under de närmaste åren kommer större delen av Volvokoncernens Göteborgsbaserade verksamheter att samlas i Lundby. Målsättningen är att skapa ett område med campuskänsla. Det innebär att området kommer att vara mer öppet och att vi kommer skapa torgmiljöer där även andra aktörer kan ha lokaler.

När människor möts uppstår nya idéer och lösningar. Med Campus Lundby har vi skapat ett världsledande centrum för framtidens transportlösningar.

Nu skapar vi framtidens Campus Lundby

Nyhet

Nu skapar vi framtidens Campus Lundby

Godkänd detaljplan, invigning av CampX och upprustade byggnader på området – 2019 var ett händelserikt år för Campus Lundby. Vi summerar året som gått och blickar framåt mot ett spännande 2020.

Läs mer
Linn Sidahl, affärsutvecklare på Ekkono

Faces of Lundby

Framtidens transportlösningar utvecklas på CampX

Linn Sidahl är affärsutvecklare på Ekkono – en av tre startups som sitter på CampX i Lundby. Med korta kontaktvägar, starka nätverk och täta samarbeten hoppas de kunna revolutionera fordonsbranschen tillsammans med Volvo.

Läs mer
På väg mot en bättre jul

Aktuellt på Campus Lundby

På väg mot en bättre jul

I samarbete med Stadsmissionen vill Campus Lundby sprida julglädje hos barn och familjer som lever i utsatthet i Göteborg. Den 18 december kan du bidra genom att lämna din julklapp i Campus Lundbys julklappsbuss.

Läs mer här

Se hur Campus Lundby växer fram

En livfull stadsgata, linbana till stan, Lundbys högsta hus och en lummig park. Har du svårt att se det framför dig? Se våra visionsbilder.

Kartvy över Campus Lundbys vision
Eketrägatan
Campus Lundby från ovan
Lundbyleden
Visionsbild från Volvo Group Sverige av en gågata på Campus Lundby