Logotyp för Campus Lundby

En öppen och attraktiv plats för alla

Välkommen till ett globalt utvecklingscentrum för framtidens transportlösningar. Under de närmaste åren kommer större delen av Volvokoncernens Göteborgsbaserade verksamheter att samlas i Lundby. Målsättningen är att skapa ett område med campuskänsla. Det innebär att området kommer att vara mer öppet och att vi kommer skapa torgmiljöer där även andra aktörer kan ha lokaler.

När människor möts uppstår nya idéer och lösningar. Med Campus Lundby har vi skapat ett världsledande centrum för framtidens transportlösningar.

Från vision till byggnation

Nyhet

Från vision till byggnation

Nu är Masterplanen för Campus Lundby godkänd. Men vad är egentligen en Masterplan och vad spelar den för roll i utvecklingen av området? Vi gör en snabbdykning ner i dess innehåll.

Läs mer
Thorsten Cziuppa, Future Workplace Manager

Faces of Lundby

Öppenhet och cirkulära möbelflöden på framtidens Campus Lundby

Mångfald, öppenhet och inkludering är avgörande för hur kulturen och känslan kommer bli här på Campus Lundby. Vi tittar mycket på det när vi utvecklar den fysiska miljön på området – både när det kommer till nya byggnader, grönområden och uppdaterade arbetsplatser

Läs mer
På väg mot en bättre jul

Aktuellt på Campus Lundby

Tillsammans med Stadsmissionen tackar vi för ert fina engagemang!

2019 års julklappsinsamling resulterade i hela 392 paket, 15 presentkort och 10 000 kronor. Håll utkik i december – då planerar vi att rulla ut julklappsbussen på Göteborgs gator igen.

Se hur Campus Lundby växer fram

En livfull stadsgata, linbana till stan, Lundbys högsta hus och en lummig park. Har du svårt att se det framför dig? Se våra visionsbilder.

Kartvy över Campus Lundbys vision
Eketrägatan
Campus Lundby från ovan
Lundbyleden
Visionsbild från Volvo Group Sverige av en gågata på Campus Lundby