Logotyp för Campus Lundby

En öppen och attraktiv plats för alla

Välkommen till ett globalt utvecklingscentrum för framtidens transportlösningar. Under de närmaste åren kommer större delen av Volvokoncernens Göteborgsbaserade verksamheter att samlas i Lundby. Målsättningen är att skapa ett område med campuskänsla. Det innebär att området kommer att vara mer öppet och att vi kommer skapa torgmiljöer där även andra aktörer kan ha lokaler.

När människor möts uppstår nya idéer och lösningar. Med Campus Lundby har vi skapat ett världsledande centrum för framtidens transportlösningar.

Walk and talk i Lundby

Aktuellt på Campus Lundby

Walk and talk i Lundby

Låt idéerna ta fart! Visste du att fysisk aktivitet i allmänhet och promenader i synnerhet stärker kreativiteten och förbättrar problemlösningsförmågan? En bra anledning att bjuda med en kollega eller granne för att utforska Campus Lundby till fots.

Läs mer och ladda ner kartan
Roland Jonsson

Faces of Lundby

Roland har följt utvecklingen från analogt till digitalt

Roland Jonssons relation till Volvo startade redan på 60-talet. Idag, cirka 60 år senare, ser han tillbaka på ett område och en organisation som utvecklats i en rasande takt.

Läs mer
Jenny Jarneholt

Faces of Lundby

Campus Lundby – Volvos skyltfönster mot världen

Jenny Jarneholt har ett förflutet inom bygg- och fastighetsbranschen. Att arbeta inom transportsektorn var aldrig ett uttalat mål. Idag är hon Vice President på Volvo Group Real Estate med ansvar för utvecklingen av Campus Lundby.

Läs mer

Se hur Campus Lundby växer fram

En livfull stadsgata, linbana till stan, Lundbys högsta hus och en lummig park. Har du svårt att se det framför dig? Se våra visionsbilder.

Kartvy över Campus Lundbys vision
Eketrägatan
Campus Lundby från ovan
Lundbyleden
Visionsbild från Volvo Group Sverige av en gågata på Campus Lundby