Campus Lundby - Open for innovation

En öppen och attraktiv plats för alla

Välkommen till ett globalt utvecklingscentrum för framtidens transportlösningar. Under de närmaste åren kommer större delen av Volvokoncernens Göteborgsbaserade verksamheter att samlas i Lundby. Målsättningen är att skapa ett område med campuskänsla. Det innebär att området kommer att vara mer öppet och att vi kommer skapa torgmiljöer där även andra aktörer kan ha lokaler.

När människor möts uppstår nya idéer och lösningar. Med Campus Lundby har vi skapat ett världsledande centrum för framtidens transportlösningar.

Cykelparkering på Campus Lundby

Aktuellt på Campus Lundby

Cykeltider

När kollektivtrafikens tidtabeller går på sommarlov och avgångarna är färre är det en god idé att ta cykeln till och från Campus Lundby. Cykelparkeringarna under tak har blivit fler på området. Kika närmare på kartan för att hitta den smartaste platsen för din cykel.

Läs mer här
Rivning pågår!

Aktuellt på Campus Lundby

Rivning pågår!

Det var en sommarkväll för över ett år sedan som en svart rökpelare steg upp över Hisingens himmel. Hela Räkor & laxgrossistens fabrik brann ner. Nu är det dags att riva det som finns kvar för att förbereda för nya ytor, och nästan 100 % av materialet återanvänds. Fantastiskt, eller hur!

Läs mer
Johannes Karlsson, Volvo Penta

Faces of Lundby

Problemlösare tillbaka i Lundby efter äventyr på världshaven

Johannes Karlsson började sin resa på Volvo Penta redan som 20-åring. Drivet och viljan att lösa problem har tagit honom från Lundby till Nya Zeeland, Falklandsöarna och Kapstaden flera gånger om. Nu är han tillbaka i Lundby där allt började.

Läs mer

Interaktiv karta

Se hur Campus Lundby växer fram

En livfull stadsgata, linbana till stan, Lundbys högsta hus och en lummig park. Har du svårt att se det framför dig? Kolla in vår interaktiva karta.

Kontakta oss