Campus Lundby - Open for innovation

En öppen och attraktiv plats för alla

Välkommen till ett globalt utvecklingscentrum för framtidens transportlösningar. Under de närmaste åren kommer större delen av Volvokoncernens Göteborgsbaserade verksamheter att samlas i Lundby. Målsättningen är att skapa ett område med campuskänsla. Det innebär att området kommer att vara mer öppet och att vi kommer skapa torgmiljöer där även andra aktörer kan ha lokaler.

När människor möts uppstår nya idéer och lösningar. Med Campus Lundby har vi skapat ett världsledande centrum för framtidens transportlösningar.

Två nya huvudkontor på Campus Lundby

Campus Lundby växer fram

Lundby välkomnar två nya huvudkontor

Efter sommaren blev vi fler på Campus Lundby, då Volvo Construction Equipment och Volvo Bussar flyttade in i sina nya lokaler på Gropegårdsgatan.

Läs mer här
Lunchservering på Bar Centro i CampX

Aktuellt på Campus Lundby

En välsmakande nyhet på Campus Lundby

Bar Centro har serverat förstklassigt kaffe, italienska smårätter och ljuvliga sötsaker i centrala Göteborg i många år. När det blev dags att hitta ytterligare ett läge så blev Campus Lundby en självklar plats.

Läs mer
Claes Eliasson, Presschef Volvo Group Communication

Faces of Lundby

Nu är det transportsektorns tur.

För 21 år sedan lämnade Claes Eliasson Göteborg för den relativt nyetablerade PR-branschen i Stockholm. Sedan i höstas är han tillbaka i sin hemstad för en ny tjänst på Volvo Group.

Läs mer

Interaktiv karta

Se hur Campus Lundby växer fram

En livfull stadsgata, linbana till stan, Lundbys högsta hus och en lummig park. Har du svårt att se det framför dig? Kolla in vår interaktiva karta.

Kontakta oss