Campus Lundby - Open for innovation

En öppen och attraktiv plats för alla

Välkommen till ett globalt utvecklingscentrum för framtidens transportlösningar. Under de närmaste åren kommer större delen av Volvokoncernens Göteborgsbaserade verksamheter att samlas i Lundby. Målsättningen är att skapa ett område med campuskänsla. Det innebär att området kommer att vara mer öppet och att vi kommer skapa torgmiljöer där även andra aktörer kan ha lokaler.

När människor möts uppstår nya idéer och lösningar. Med Campus Lundby har vi skapat ett världsledande centrum för framtidens transportlösningar.

Två nya huvudkontor på Campus Lundby

Campus Lundby växer fram

Lundby välkomnar två nya huvudkontor

Efter sommaren blev vi fler på Campus Lundby, då Volvo Construction Equipment och Volvo Bussar flyttade in i sina nya lokaler på Gropegårdsgatan.

Läs mer här
Yoga i Expohallen

Aktuellt på Campus Lundby

Yoga i Expohallen

Efter flera träningstillfällen med tuff löpning, hög puls och tunga lyft fick vi chansen att testa något mer harmoniskt på Campus Lundby – Yoga. Passet ägde rum i Expohallen på Volvo Groups huvudkontor under ledning av Monica Björn. Både erfarna yogisar och nybörjare sträckte ut, fokuserade på nuet och njöt av gröna smoothies.

Läs mer
Cecilia Bengtsson, Hållbarhetsansvarig på Volvo Group

Faces of Lundby

”Vi ska bli bäst i branschen”

Campus Lundby ska bli Europas centrum för utveckling av hållbara transporter. Det är ett arbete som måste börja hos oss själva. Vi behöver leva och andas hållbarhet menar Cecilia Bengtsson.

Läs mer

Interaktiv karta

Se hur Campus Lundby växer fram

En livfull stadsgata, linbana till stan, Lundbys högsta hus och en lummig park. Har du svårt att se det framför dig? Kolla in vår interaktiva karta.

Kontakta oss