Faces of Lundby

I framtiden ska mer än 10 000 människor arbeta på Campus Lundby.  Möt några av dem här, och upptäck hur många olika typer av kompetenser, yrken och personligheter som finns här.

Jenny Jarneholt

Faces of Lundby

Campus Lundby – Volvos skyltfönster mot världen

Jenny Jarneholt har ett förflutet inom bygg- och fastighetsbranschen. Att arbeta inom transportsektorn var aldrig ett uttalat mål. Idag är hon Vice President på Volvo Group Real Estate med ansvar för utvecklingen av Campus Lundby.

Läs mer
Johannes Karlsson, Volvo Penta

Faces of Lundby

Problemlösare tillbaka i Lundby efter äventyr på världshaven

Johannes Karlsson började sin resa på Volvo Penta redan som 20-åring. Drivet och viljan att lösa problem har tagit honom från Lundby till Nya Zeeland, Falklandsöarna och Kapstaden flera gånger om. Nu är han tillbaka i Lundby där allt började.

Läs mer
Claes Eliasson, Presschef Volvo Group Communication

Faces of Lundby

Nu är det transportsektorns tur.

För 21 år sedan lämnade Claes Eliasson Göteborg för den relativt nyetablerade PR-branschen i Stockholm. Sedan i höstas är han tillbaka i sin hemstad för en ny tjänst på Volvo Group.

Läs mer
Cecilia Bengtsson, Hållbarhetsansvarig på Volvo Group

Faces of Lundby

”Vi ska bli bäst i branschen”

Campus Lundby ska bli Europas centrum för utveckling av hållbara transporter. Det är ett arbete som måste börja hos oss själva. Vi behöver leva och andas hållbarhet menar Cecilia Bengtsson.

Läs mer
Michael Dyvefors, CAD/CAM

Faces of Lundby

Fyra decennier i Volvos tjänst

Michael Dyvefors har Volvo i blodet och känner stolthet för all kunskap som bubblar.

Läs mer
Maria Olsson, receptionist, Volvo Construction Equipment

Faces of Lundby

”På Campus Lundby finns en härlig puls”

Maria Olsson kom till Volvo för ett par år sedan. Hon hade då arbetat en tid som schemaläggare i Kungsbacka och kände att hon ville utvecklas och göra något mer administrativt.

Läs mer