Faces of Lundby

I framtiden ska mer än 10 000 människor arbeta på Campus Lundby.  Möt några av dem här, och upptäck hur många olika typer av kompetenser, yrken och personligheter som finns här.

Thorsten Cziuppa, Future Workplace Manager

Faces of Lundby

Öppenhet och cirkulära möbelflöden på framtidens Campus Lundby

Mångfald, öppenhet och inkludering är avgörande för hur kulturen och känslan kommer bli här på Campus Lundby. Vi tittar mycket på det när vi utvecklar den fysiska miljön på området – både när det kommer till nya byggnader, grönområden och uppdaterade arbetsplatser

Läs mer
Linn Sidahl, affärsutvecklare på Ekkono

Faces of Lundby

Framtidens transportlösningar utvecklas på CampX

Linn Sidahl är affärsutvecklare på Ekkono – en av tre startups som sitter på CampX i Lundby. Med korta kontaktvägar, starka nätverk och täta samarbeten hoppas de kunna revolutionera fordonsbranschen tillsammans med Volvo.

Läs mer
Roland Jonsson

Faces of Lundby

Roland har följt utvecklingen från analogt till digitalt

Roland Jonssons relation till Volvo startade redan på 60-talet. Idag, cirka 60 år senare, ser han tillbaka på ett område och en organisation som utvecklats i en rasande takt.

Läs mer
Jenny Jarneholt

Faces of Lundby

Campus Lundby – Volvos skyltfönster mot världen

Jenny Jarneholt har ett förflutet inom bygg- och fastighetsbranschen. Att arbeta inom transportsektorn var aldrig ett uttalat mål. Idag är hon Vice President på Volvo Group Real Estate med ansvar för utvecklingen av Campus Lundby.

Läs mer
Johannes Karlsson - Applikationsingenjör på Volvo Penta

Faces of Lundby

Problemlösare tillbaka i Lundby efter äventyr på världshaven

Johannes Karlsson började sin resa på Volvo Penta redan som 20-åring. Drivet och viljan att lösa problem har tagit honom från Lundby till Nya Zeeland, Falklandsöarna och Kapstaden flera gånger om. Nu är han tillbaka i Lundby där allt började.

Läs mer
Claes Eliasson - Presschef på Volvo Group Communication

Faces of Lundby

Nu är det transportsektorns tur.

För 21 år sedan lämnade Claes Eliasson Göteborg för den relativt nyetablerade PR-branschen i Stockholm. Sedan i höstas är han tillbaka i sin hemstad för en ny tjänst på Volvo Group.

Läs mer
Cecilia Bengtsson - Hållbarhetsansvarig på Volvo Group Sverige

Faces of Lundby

”Vi ska bli bäst i branschen”

Campus Lundby ska bli Europas centrum för utveckling av hållbara transporter. Det är ett arbete som måste börja hos oss själva. Vi behöver leva och andas hållbarhet menar Cecilia Bengtsson.

Läs mer
Michael Dyvefors - CAD / CAM, Cab Workshop, Group Truck Technology

Faces of Lundby

Fyra decennier i Volvos tjänst

Michael Dyvefors har Volvo i blodet och känner stolthet för all kunskap som bubblar.

Läs mer
Maria Olsson - Receptionist på Volvo Construction Equipment

Faces of Lundby

”På Campus Lundby finns en härlig puls”

Maria Olsson kom till Volvo för ett par år sedan. Hon hade då arbetat en tid som schemaläggare i Kungsbacka och kände att hon ville utvecklas och göra något mer administrativt.

Läs mer