Volvo Group Connected Solutions

Volvo Group Connected Solutions är en global organisation inom Volvokoncernen som leder utvecklingen av koncernens uppkopplade tjänster och lösningar.

Organisationen uppgift är att leverera konkurrenskraftiga erbjudanden för nya tjänster och lösningar med kortare ledtider gentemot marknad. Samtidigt utgör Volvo Group Connected Solutions en arena för skapandet av innovativa tjänster tillsammans med kund, partners och andra bolag inom Volvokoncernen. Volvo Group Venture Capital ingår i organisationen som består av cirka 600 anställda och konsulter.

Anställda på Volvo Group Connected Solutions

Möt Adam, Lead Data Scientist

Adam har ett stort intresse för AI och erfarenhet av avancerad analys. Med en doktorsexamen i plasmafysik på Chalmers tekniska högskola ovanpå det, saknades det inte jobberbjudanden. Valet han gjorde har han inte ångrat en sekund. - Jag är glad ...

Möt Jenny Elfsberg

I Silicon Valley är det högt tempo, transparens och samarbeten som gäller. När Innovation Lab på Volvo Group Connected Solutions sökte en chef till det nya kontoret i Kalifornien var Jenny Elfsberg en given kandidat. I sitt tidigare jobb på Volvo ...

Möt Jenny Nilsson

Det var transportindustrin och de snabba förändringarna som lockade Jenny Nilsson till Volvokoncernen och jobbet som ingenjör inom IT verksamheten. Nu arbetar hon nära kunderna för att underlätta deras vardag. -I mitt jobb sätter jag människan i ...

Få vår omvärld att rulla

Jobba på Volvo Group Connected Solutions

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

 

Nyheter

Zone Management / Geofencing

Teknik som transformerar städer

Zone Management / Geofencing

Så här fungerar det

Relaterade länkar

Volvo Group Venture Capital

Volvo Group Venture Capital

Volvo Group Venture Capital är ett investmentbolag inom Volvokoncernen och en del av Volvo Group Connected Solutions. Här möjliggörs samarbeten mellan olika branscher och med nya aktörer som är eller har potential att bli viktiga partners i utvecklingen mot tjänstorientering och produktdifferentiering.

Läs mer om Volvo Group Venture Capital
Innovationslabb Volvo Group

Innovation Lab

Innovation Lab är en del av Volvo Group Connected Solutions. Vi ser tre starka trender: Automatiserad körning, elektrifiering och uppkopplade tjänster. Dessa teknikområden tillsammans har potentialen att förändra transportsektorn radikalt och därmed också påverka varutransporter och människors mobilitet. Vi befinner oss i ett paradigmskifte inom transportsektorn som kommer att transformera våra städer och samhällen.

Läs mer om Innovation Lab