Uppkopplade lösningar

Volvo Group Connected Solutions

Volvo Group Connected Solutions är en global organisation som leder utvecklingen av Volvokoncernens uppkopplade tjänster och lösningar.

Organisationen har skapats för att kunna leverera konkurrenskraftiga erbjudanden och ge kortare ledtider till marknaden för nya tjänster och lösningar. Den ska samtidigt utgöra en arena för ny tjänstinnovation tillsammans med kunder, partner och Volvokoncernen. Volvo Group Venture Capital ingår i organisationen som består av cirka 600 anställda och konsulter.

 

Anställda på Volvo Group Connected Solutions

Få vår omvärld att rulla

Jobba på Volvo Group Connected Solutions

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

 

Nyheter

Relaterade länkar

Volvo Group Venture Capital

Volvo Group Venture Capital

Volvo Group Venture Capital är Volvokoncernens investmentbolag. Vi möjliggör samarbeten mellan olika branscher och med nya aktörer som är eller har potential att bli viktiga partner i utvecklingen mot tjänstorientering och produktdifferentiering. 

Volvo Group Venture Capital
Innovationslabb Volvo Group

Innovationslabb på Volvo Group Connected Solutions

Vi befinner oss i början på ett paradigmskifte för transportsektorn som kommer att omforma de städer och samhällen vi lever i. Vi ser tre starka trender: Automatiserad körning, elektrifiering och anslutbarhet. Dessa teknikområden har potential att påverka varors och människors mobilitet och tillsammans kommer de att förändra transportsektorn radikalt.

Innovationslabb på Volvo Group Connected Solutions