Förändra världen med oss

Karriär

Föreställ dig att du arbetar med att utveckla den senaste tekniken och hållbara transport- och infrastrukturlösningar för framtidens samhälle tillsammans med några av de skarpaste och mest kreativa hjärnorna i transport- och infrastrukturbranschen.

Vår väg kan bli din

Vår väg kan bli din

En viktig del av vår företagskultur är att vi tar hand om våra olikheter. Volvo är ett mångkulturellt företag med anställda och kunder över hela världen. Vi strävar efter att fullt utnyttja styrkan av våra olikheter i form av utökad kunskap, färdigheter och olika perspektiv. Genom exempelvis nätverk, kurser, mentorskap utvecklar vi vår förmåga att arbeta tillsammans över nations- och kulturella gränser.

Läs mer om vår företagskultur

Vad kan Volvokoncernen erbjuda dig?

Två ingenjörer inom Volvokoncernen med armarnar kring varandras axlar som ger tummen upp

Ingenjör

Utveckla framtidens transportteknologi

Som ingenjör inom Volvokoncernen arbetar du med framtidens transport- och infrastrukturlösningar och är med och skapar teknologi som förändrar världen.

Läs mer på vår globala sida
Flygfoto över London

Miljöledarskap

Gör skillnad i en global värld

Att utveckla framtidens transport- och infrastrukturlösningar innebär många utmaningar. Här har du chansen att göra skillnad.

Läs mer på vår globala sida
En kvinna vid lastpallar med en grön lastbil från Volvo Group Sverige bakom ryggen

Logistik

Få rätt saker till rätt plats

Se till att allt flyter och kommer på plats i rätt tid i ett globalt företag.

Läs mer på vår globala sida
Vår väg kan bli din

Studerar du fortfarande?

Möjligheter för studenter

Har du kunskaperna och färdigheterna vi behöver för att möta morgondagens krav? Vill du lära känna Volvokoncernen och utveckla hållbara transport- och infrastrukturlösningar tillsammans med oss? Här kan du läsa mer om vilka möjligheter vi erbjuder dig som studerar.

Läs mer om möjligheter för studenter

Hitta rätt studentinformation

Gymnasiestudent sittandes på en buss

Går du på gymnasiet?

Pluggar du fortfarande på gymnasiet, eller har du precis tagit studenten? I så fall är det dags att ta reda på vad nästa steg är.

Se vad vi erbjuder dig som kommer från gymnasiet
Universitetsstudent lutandes mot en mur

Går du på universitetet?

Om du skriver din uppsats eller avhandling hos oss så får du möjlighet att arbeta med framtidens frågor, och du knyter samtidigt viktiga kontakter.

Se vad vi erbjuder dig som kommer från universitetet

ARBETSGIVARUTMÄRKELSER

ARBETSGIVARUTMÄRKELSER

Volvokoncernens karriärnyheter

Snillrikt om framtidens transporter när unga genier får tänka till

Ett transportfartyg med en fotobioreaktor som omvandlar utsläpp till biobränsle under färd. Det är en av flera spännande lösningar när över 500 ungdomar från hela världen tog sig an Volvokoncernens utmaning om klimatomställning för ...

Möt Johann Nishant, IT Architect

Johann är en hängiven vetenskaps-, teknik och fordonsfantast och något av en nörd. Som IT Architect på Volvo Group Connected ...

Volvo och Högskolan i Skövde utbildar framtidens ledare

Ledare från Volvokoncernen läser högskolekurser i socialpsykologi och företagsekonomi. Utbildningen ingår i ett samarbete mellan Volvokoncernen och Högskolan i Skövde som syftar till att vidareutbilda ledare.

...