Tjänster inom eftermarknad

Eftermarknad

Arbetar du med Eftermarknad är du en del av hur vi hanterar livscykeln för våra produkter. Du kan arbeta med underhåll, service och reparationer på sålda produkter eller med kundsupport och hjälp i syfte att uppnå och öka andelen nöjda kunder.

Anställda i Eftermarknad

Relaterade nyheter

Möt Yolandi Ntuli

Yolandi Ntuli har varit koordinator på Uptime Solutions i Johannesburg sedan 2009. Stor livs- och arbetslivserfarenhet är till enorm hjälp i arbetet.

...

Möt Noriaki Okimoto

Noriaki Okimoto ansvarar för ett system som används av serviceverkstäder inom Volvokoncernen över hela världen. “Jag arbetar dagligen med världsledande teknik”, säger han.

...

Lediga jobb inom Eftermarknad

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

Nyheter från koncernen

Snillrikt om framtidens transporter när unga genier får tänka till

Ett transportfartyg med en fotobioreaktor som omvandlar utsläpp till biobränsle under färd. Det är en av flera spännande lösningar när över 500 ungdomar från hela världen tog sig an Volvokoncernens utmaning om klimatomställning för ...

Möt Johann Nishant, IT Architect

Johann är en hängiven vetenskaps-, teknik och fordonsfantast och något av en nörd. Som IT Architect på Volvo Group Connected ...

Volvo och Högskolan i Skövde utbildar framtidens ledare

Ledare från Volvokoncernen läser högskolekurser i socialpsykologi och företagsekonomi. Utbildningen ingår i ett samarbete mellan Volvokoncernen och Högskolan i Skövde som syftar till att vidareutbilda ledare.

...