Ekonomi och affärsstyrning

Ekonomi och affärsstyrning

Inom Ekonomi och affärsstyrning arbetar du löpande med att höja kvalitet, effektivitet och resultat när det gäller finansiella processer och ansvarar för att koncernen följer gällande finans- och skattelagstiftning.

Du förvaltar våra räntebärande tillgångar och fordringar så effektivt som möjligt genom effektiv finansiering av vår verksamhet och likviditetshantering. I ditt arbete samverkar du också med hela Volvokoncernen och är integrerad i samtliga nivåer av organisationens hierarki.

Anstallda i Ekonomi Och Affarsstyrning

Möt Jerrie Carter

Jerrie Carter arbetar som Inside Sales Specialist på Volvo Financial Services i Greensboro, USA.

...

Möt Samuel Sun

När det går bra för återförsäljarna känner Samuel Sun att han har lyckats i sitt arbete.

...

Lediga jobb inom Ekonomi och affärsstyrning

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

Nyheter från koncernen

Snillrikt om framtidens transporter när unga genier får tänka till

Ett transportfartyg med en fotobioreaktor som omvandlar utsläpp till biobränsle under färd. Det är en av flera spännande lösningar när över 500 ungdomar från hela världen tog sig an Volvokoncernens utmaning om klimatomställning för ...

Möt Johann Nishant, IT Architect

Johann är en hängiven vetenskaps-, teknik och fordonsfantast och något av en nörd. Som IT Architect på Volvo Group Connected ...

Volvo och Högskolan i Skövde utbildar framtidens ledare

Ledare från Volvokoncernen läser högskolekurser i socialpsykologi och företagsekonomi. Utbildningen ingår i ett samarbete mellan Volvokoncernen och Högskolan i Skövde som syftar till att vidareutbilda ledare.

...