Hand som skriver på tangentbord

IT

Inom området IT finns en rad olika arbetsuppgifter. Du kan arbeta med IT-system, program och applikationer samt stödprocesser till nätverk inom Volvokoncernen. Andra exempel är underhåll, support till befintliga IT-tjänster och IT-lösningar samt utveckling eller anskaffning av nya, IT-relaterade tjänster, program och applikationer.

Anställda inom IT

Möt Jenny Nilsson

Det var transportindustrin och de snabba förändringarna som lockade Jenny Nilsson till Volvokoncernen och jobbet som ingenjör inom IT verksamheten. Nu arbetar hon nära kunderna för att underlätta deras vardag. -I mitt jobb sätter jag människan i ...

Möt Samuel Alinder

Framtidens IT-jobb finns inom fordonsindustrin. Det menar Samuel Alinder, IT Solution Architect, på Volvokoncernen. -Vi är inne i en spännande utveckling just nu och det går snabbt. Det är här det händer, säger han.

...

Lediga jobb inom IT

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

Nyheter från koncernen

Volvo Group Connected Solutions

Volvo Group Connected Solutions webbsida och jobbmöjligheter

Volvo Group Connected Solutions