Arbeta med IT på Volvokoncernen

Arbeta med IT hos oss

Dina kunskaper behövs för att skapa framtidens transportlösningar med elektromobilitet, uppkopplad teknik och automatisering.
AI, design och UX är en del av detta.

Programutveckling och programarkitektur
Design och UX
Data och analys
Infrastruktur och drift
Utveckling av inbyggd programvara
Allt inom IT

Arbeta med den senaste tekniken för att forma morgondagens samhälle

Volvo Connect – Automatisering, elektrifiering och uppkopplad teknik

Volvo Connect – automatisering, elektrifiering och uppkopplad teknik förändrar transportbranschen radikalt.

NVIDIA-partnerskap – avancerad AI och självkörande lastbilar

Avancerad AI för självkörande lastbilar utvecklad i samarbete med NVIDIA.

Vera, det självkörande fordonet

Vera – banbrytande innovation inom självkörande fordon.

Samarbeta med de bästa i branschen

Karin Nordling talar om programutveckling

Programutveckling på riktigt – Karin Nordling, Director Supporting Services.

Yi Sun – Director Product Cyber Security
Florian Kostanty – Java-utvecklare

Utvecklas som Java-utvecklare – Florian Kostanty, Manager Vehicle Service Core.

En koncern. Oändliga möjligheter.

Som anställd i Volvokoncernen arbetar du i ett stort, globalt och framgångsrikt företag, som erbjuder många möjligheter i sina olika enheter. Till exempel söker Volvo Group Trucks Technology, Volvo Group Connected Solutions och Volvo Group IT efter nya IT-talanger att anställa.

Volvo Group Trucks Technology

Volvo Group Trucks Technology är Volvokoncernens globala organisation för forskning och utveckling. Vi tillhandahåller avancerad forskning, teknisk konstruktion, produktplanering och projektgenomförande ända fram till slutleverans samt support för dagens och morgondagens transportlösningar. 

Volvo Group Connected Solutions

Volvo Group Connected Solutions är en global organisation som leder utvecklingen av Volvokoncernens uppkopplade tjänster och morgondagens lösningar. Vi arbetar i framkant när det gäller uppkopplad teknik genom att samla in och analysera data från över 900 000 Volvoresurser.

Upptäck oss
Volvo Group IT

Volvo Group IT hanterar Volvokoncernens övergripande IT-strategier och IT-planer och har ett heltäckande ansvar för all utveckling, leverans och support av IT-lösningar och IT-tjänster över hela världen. Ett globalt team med IT-proffs som arbetar hängivet för att leverera högsta möjliga värde.

Skäl att börja jobba hos oss

Vilka är vi?

Vilka är vi?

Hos oss i Volvokoncernen präglas arbetsklimatet av respekt för dig som individ. Vi tror att mångfald och inkluderande leder till engagemang, innovation och affärsutveckling. Tillsammans med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter gör allt detta Volvo till en spännande arbetsplats.

Vilka är vi?
Man hoppar på berg i skymningen

Väx med oss

Din lust till utveckling gör att vi växer. Vi uppmuntrar alla anställda att testa nya roller och eftersom vi är ett globalt företag finns det gott om områden och platser att välja mellan. Vi stödjer din karriärsutveckling genom aktiviteter som sträcker sig från utbildning till individuell handledning och mentorskap. Du får också en personlig utvecklingsplan för att säkerställa att du är på rätt spår. Med andra ord vill vi att du ska nå dina mål och vi kommer stötta dig på vägen.

Väx med oss
Personlig och professionell utveckling

Personlig och professionell utveckling

I Volvokoncernen finns det utvecklingsmöjligheter under hela din karriär. Det gäller både sådant som är kopplat till ditt arbete och nätverket som du jobbar i dagligdags, men också i form av utbildning som ger dig nya färdigheter och som kan stimulera din utveckling på ett bredare plan.

Personlig och professionell utveckling
Löner och förmåner

Löner och förmåner

Det finns många fördelar med att arbeta inom Volvokoncernen. Utöver konkurrenskraftiga löner och landspecifika förmåner, kommer du att arbeta i ett värdedrivet företag där din röst blir hörd och dina idéer värderas. Tillsammans arbetar vi för att skapa en bra karriär för dig.

Löner och förmåner