Juridik och säkerhet

Juridik och säkerhet

Som jurist spelar du en aktiv roll i koncernens dagliga verksamhet och bistår samtidigt våra olika funktioner och bolag med juridisk rådgivning.

Anställda i Juridik och säkerhet

Möt Chris Clements

I början av karriären fick Chris Clements möjlighet att göra ett tremånaders utlandsuppdrag i Bryssel. Det gav ett globalt perspektiv på Volvo CE-verksamheten och gjorde Chris mycket mer effektiv i den roll han har idag.

...

Möt Sophie Aguerre

Enligt Sophie Aguerre är en av de främsta fördelarna med att arbeta för Volvokoncernen att det är ett globalt företag.

...

Lediga jobb inom Juridik och säkerhet

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

Nyheter från koncernen

Möt Johann Nishant, IT Architect

Johann är en hängiven vetenskaps-, teknik och fordonsfantast och något av en nörd. Som IT Architect på Volvo Group Connected ...

Volvo och Högskolan i Skövde utbildar framtidens ledare

Ledare från Volvokoncernen läser högskolekurser i socialpsykologi och företagsekonomi. Utbildningen ingår i ett samarbete mellan Volvokoncernen och Högskolan i Skövde som syftar till att vidareutbilda ledare.

...

Framtidens fabrik är redan här

Ny teknik kräver flexiblare produktionsanläggningar och nya, högteknologiska lösningar. Volvokoncernen undersöker hur nästa industriella revolution kommer att förändra branschens sätt att arbeta.

...