Kvalitet och miljö

Kvalitet och miljö

Inom Kvalitet och miljö arbetar du med produktkvalitet, produktionskvalitet, garantier och kampanjrelaterade aktiviteter samt miljöaktiviteter.

Anställda i Kvalitet och miljö

Möt Gunnel Eriksson

Vad tycker kunderna? Det är Gunnel Erikssons jobb att besvara den frågan....

Möt Emily Gorman

Vilka utsläppsstandarder gäller för fordon i USA? Emily Gorman, som arbetar med utveckling av drivlinor i Hagerstown, USA, vet svaret på det.

...

Lediga jobb inom Kvalitet och miljö

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

Nyheter från koncernen

Möt Johann Nishant, IT Architect

Johann är en hängiven vetenskaps-, teknik och fordonsfantast och något av en nörd. Som IT Architect på Volvo Group Connected ...

Volvo och Högskolan i Skövde utbildar framtidens ledare

Ledare från Volvokoncernen läser högskolekurser i socialpsykologi och företagsekonomi. Utbildningen ingår i ett samarbete mellan Volvokoncernen och Högskolan i Skövde som syftar till att vidareutbilda ledare.

...

Framtidens fabrik är redan här

Ny teknik kräver flexiblare produktionsanläggningar och nya, högteknologiska lösningar. Volvokoncernen undersöker hur nästa industriella revolution kommer att förändra branschens sätt att arbeta.

...