Fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning

Tillgångar, förvärv och avyttringar är några områden som du arbetar med inom Fastighetsförvaltning. I området ingår även fastighets- och anläggningsförvaltning som t.ex. miljöstyrning och säkerhetshantering.

Anställda i Fastighetsförvaltning

Möt Cecilia Bengtsson

Cecilia Bengtsson är kemiingenjör med inriktning på energi och miljö. Hon skrev sin avhandling om möjligheter till ökad effektivitet inom industriella energisystem och har tagit kurser i miljörätt och marksanering....

Möt Amra Insanic

Redan på universitetet kom Amra Insanic i kontakt med fastighetsvärlden, när hon startade en mäklarfirma....

Lediga jobb inom fastighetsförvaltning

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

Nyheter från koncernen

Möt Johann Nishant, IT Architect

Johann är en hängiven vetenskaps-, teknik och fordonsfantast och något av en nörd. Som IT Architect på Volvo Group Connected ...

Volvo och Högskolan i Skövde utbildar framtidens ledare

Ledare från Volvokoncernen läser högskolekurser i socialpsykologi och företagsekonomi. Utbildningen ingår i ett samarbete mellan Volvokoncernen och Högskolan i Skövde som syftar till att vidareutbilda ledare.

...

Framtidens fabrik är redan här

Ny teknik kräver flexiblare produktionsanläggningar och nya, högteknologiska lösningar. Volvokoncernen undersöker hur nästa industriella revolution kommer att förändra branschens sätt att arbeta.

...