Försäljning och marknadsföring

Försäljning och marknadsföring

Inom Försäljning och marknadsföring arbetar du med att utveckla, sälja och marknadsföra alla Volvokoncernens erbjudanden. Både produkter och tjänster.

Anställda i Försäljning och marknadsföring

Möt Emilie Ribeyre

Emilie Ribeyre arbetar med Renault Trucks tunga sortiment i Corbas, utanför Lyon i Frankrike.

...

Möt Leon Li

Nöjdare kunder gör jobbet ännu mer tillfredsställande för Leon Li. ”På grund av den tuffa konkurrensen måste vi alltid göra vårt yttersta. Det känns väldigt bra när kunderna väljer våra maskiner och vi ser hur marknadsandelen växer”, säger ...

Lediga jobb inom försäljning och marknadsföring

Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av transport- och infrastrukturbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar spjutspetsteknik och hållbara transportlösningar som kommer att förändra samhället i framtiden.

Nyheter från koncernen

Möt Johann Nishant, IT Architect

Johann är en hängiven vetenskaps-, teknik och fordonsfantast och något av en nörd. Som IT Architect på Volvo Group Connected ...

Volvo och Högskolan i Skövde utbildar framtidens ledare

Ledare från Volvokoncernen läser högskolekurser i socialpsykologi och företagsekonomi. Utbildningen ingår i ett samarbete mellan Volvokoncernen och Högskolan i Skövde som syftar till att vidareutbilda ledare.

...

Framtidens fabrik är redan här

Ny teknik kräver flexiblare produktionsanläggningar och nya, högteknologiska lösningar. Volvokoncernen undersöker hur nästa industriella revolution kommer att förändra branschens sätt att arbeta.

...