Event med Volvokoncernen på Gothenburg Horse Show 20:e februari

Volvokoncernen är sedan många år tillbaka engagerade i Gothenburg Horse Show och precis som inom ridsporten, drivs vi av en stark passion för det vi gör: att skapa framtidens transportlösningar. Den 20:e februari bjuder vi in dig att spendera dagen tillsammans med några av Volvokoncernens talanger inom ny teknologi samt svenska ridsportens elit, på temat passion och att sträva efter sina mål.

Vi vill träffa dig som är verksam inom IT och förstå vad som driver dig mot dina mål. Ett begränsat antal biljetter till eventet kommer att delas ut*.

Praktisk information:

Datum: Torsdag 20:e februari
Starttid: 13.30
Plats: Gothia Towers & Scandinavium, Göteborg.

Program:

13.30 Mingel tillsammans med Volvokoncernens medarbetare.

14.00 Vad har Volvo och ridsporten gemensamt? Volvokoncernen på temat hur vi utvecklar medarbetare och vår ambition att bidra till framtidens samhälle genom hållbara transporter.

14.20 Lär känna Patrik Kittel, Sveriges ledande dressyrryttare, Maria Gretzer, tidigare förbundskapten för Svenska hopplandslaget och ledare från Volvokoncernen i en paneldebatt på temat: Konsten att nå sina mål och jobba med sin passion.

15.45 Exklusiv guidad tur Backstage på Gothenburg Horse Show, Open arena.

16.45 Lättare middag.

18.00 Tillsammans tar vi del av världscupen i ridsport, genom att avsluta dagen med Longines FEI World CupTM Jumping.

Registrera ditt intresse till eventet senast 12 februari, urval kommer ske löpande.

* I evenemanget ingår biljett till Volvokoncernens event samt torsdagkvällens tävlingar, däribland världscuphoppningen Longines FEI World CupTM Jumping. Logi och resa bekostas på egen hand.

För mer information om Gothenburg Horse Show och Longines FEI World CupTM Jumping, besök Gothenburg Horse Show webbplats.

Registrera ditt intresse för eventet

För att registrera er till vårt event, skriv en kort motivering kring varför du vill deltaga. Bifoga dina kontaktuppgifter och din LinkedIn-profil så att vi kan få reda på lite mer om dig.

Vi ser fram emot att höra av dig!