Sök något av våra Traineeprogram

Volvokoncernens Graduate Program

Vill du arbeta i händelsernas centrum? Är du intresserad av väg in till en karriär där du får vara med och forma transportbranschens framtid? Oavsett om ditt hjärta slår för maskinteknik, ekonomi, IT eller logistik kan vi erbjuda ett brett spektrum av internationella program för nyutexaminerade. De är utformade för att tillgodose dina behov och hjälpa dig att lyckas. Välkommen till en värld av spännande möjligheter!

212x130-careers-graduate-programs-traineepriset-vg-se-2018

Volvokoncernen har ett av Sveriges populäraste traineeprogram.
Sök du också

Vilket Graduate/ Traineeprogram passar dig bäst?

Juliana Ikarimoto

International

Vill du uppleva hur global Volvokoncernen faktiskt är och ha en nyckelroll när det gäller att forma framtiden för hållbara transportlösningar? Då är det här programmet en perfekt utgångspunkt.

International Graduate Program (in English)
Två ingejörer i ett labb

Engineering

Brinner du för komplexa teknikprojekt? Vill du använda dina teknikkunskaper till att lösa verkliga affärsproblem och driva innovation? Då är det här programmet den perfekta starten på din karriär.

Engineering Graduate Program (in English)
Två kvinnliga medarbetare i produktion

Operations

Skulle den perfekta utmaningen för dig vara att utveckla nästa generation produktionsanläggningar? Vill du påverka framtiden inom det internationella utbytet av varor, tjänster och information? Då är detta en utmärkt början på din karriär inom tillverkning och logistik.

Operations Graduate Program (in English)
Volvoanställd man

IT

Brinner du för saker som uppkopplad teknik, elektrifiering och digitalisering? Skulle du vilja befinna dig mitt i IT-utvecklingen och hjälpa till att skapa morgondagens företag? Om svaret på den frågan är ja, är detta den perfekta utgångspunkten för din framtida karriär.

IT Graduate Program (in English)
Människor som samarbetar runt ett bord

Intresserad av praktikplats?

Det finns även möjlighet att få en praktikplats hos oss.

Läs mer om praktikplats