Sök något av våra Traineeprogram

Volvokoncernens Graduate Program

Vill du arbeta i händelsernas centrum? Är du intresserad av väg in till en karriär där du får vara med och forma transportbranschens framtid? Oavsett om ditt hjärta slår för maskinteknik, ekonomi, IT eller logistik kan vi erbjuda ett brett spektrum av internationella program för nyutexaminerade. De är utformade för att tillgodose dina behov och hjälpa dig att lyckas. Välkommen till en värld av spännande möjligheter!

212x130-careers-graduate-programs-traineepriset-vg-se-2018

Volvokoncernen har ett av Sveriges populäraste traineeprogram.
Sök du också

Vilket Graduate/ Traineeprogram passar dig bäst?

Två ingenjörer från Volvo Group Sverige i deras labb

Engineering

Brinner du för komplexa teknikprojekt? Vill du använda dina teknikkunskaper till att lösa verkliga affärsproblem och driva innovation? Då är det här programmet den perfekta starten på din karriär.

Engineering Graduate Program (in English)
Två medarbetare från Volvo Group Sverige i en Volvo-fabrik

Operations

Skulle den perfekta utmaningen för dig vara att utveckla nästa generation produktionsanläggningar? Vill du påverka framtiden inom det internationella utbytet av varor, tjänster och information? Då är detta en utmärkt början på din karriär inom tillverkning och logistik.

Operations Graduate Program (in English)
Akademiker inom Volvokoncernens IT trainee program

IT

Brinner du för saker som uppkopplad teknik, elektrifiering och digitalisering? Skulle du vilja befinna dig mitt i IT-utvecklingen och hjälpa till att skapa morgondagens företag? Om svaret på den frågan är ja, är detta den perfekta utgångspunkten för din framtida karriär.

IT Graduate Program (in English)
Fyra medarbetare från Volvo Group Sverige diskuterar kring ett bord

Intresserad av praktikplats?

Det finns även möjlighet att få en praktikplats hos oss.

Läs mer om praktikplats