Väx med Volvo Group

Din lust till utveckling gör att vi växer. Vi uppmuntrar alla anställda att testa nya roller och eftersom vi är ett globalt företag finns det gott om områden och platser att välja mellan.

Vi stödjer din karriärsutveckling genom aktiviteter som sträcker sig från utbildning till individuell handledning och mentorskap. Du får också en personlig utvecklingsplan för att säkerställa att du är på rätt spår. Med andra ord vill vi att du ska nå dina mål och vi kommer stötta dig på vägen.

Internationell karriär

Internationell karriär

Volvokoncernen är ett globalt företag som finns på 190 marknader. Det märks i vårt gemensamma arbete och internationella kontakter är en del av det dagliga arbetet. För en del av våra anställda innebär det dessutom möjligheter till både kortare och längre utlandsuppdrag.

Din ambition att utvecklas gör att vår organisation kan växa, och vi erbjuder därför hjälp till karriärsutveckling genom utbildning, handledning och mentorskap.

Löner och förmåner

Löner och förmåner

Volvokoncernen har konkurrenskraftiga löner, kompensationer och landspecifika förmåner. Dessutom arbetar vi tillsammans för att du ska kunna bygga din egen karriärsresa.

Vad säger vi som jobbar här?

Möt Shanmugapriya Viswanathan, IT-utvecklare

När Priya flyttade från Indien till Sverige var målet att få jobb på Volvo. Hon ville utvecklas i sin yrkesroll och arbeta i teknikutvecklingens framkant i en multikulturell miljö. På Volvo Group Connected Solutions fann hon det hon ...

”Det är fantastiskt att ha ett jobb där man får lära sig nya saker.”

Maria Zetterberg sökte sommarjobb inom Volvokoncernen – och fick en internationell upplevelse.”Jag kunde sitta i telefon med någon i Nigeria ena stunden, och sedan prata med någon från Vitryssland timmen efter,” berättar Maria

...

Förändra världen med oss

Jobba tillsammans med oss

Föreställ dig att du, tillsammans med några av de skarpaste och mest kreativa hjärnorna i transport- och infrastrukturbranschen, arbetar med att utveckla den senaste tekniken och hållbara transportlösningar för framtidens samhälle.