Så söker du jobb

Vill du arbeta i ett företag som befinner sig i teknikutvecklingens framkant? Vill du att din nästa arbetsplats tar din utveckling och karriär på allvar? Följ de här stegen för att förändra världen tillsammans med oss!

1. Hitta en ledig tjänst

Sök efter lediga tjänster som passar dina kvalifikationer och intressen. Om du markerar flexibel/annan så ser du jobb oavsett var de finns.

2. Ansök

Du får ett mail så snart du skickat in din ansökan. Du kan ändå uppdatera din ansökan.

3. Intervju

Om du blir utvald för en första intervju så kontaktar vi dig och ger dig information om de påföljande stegen; den andra intervjun, utvärdering och referenser.

4. Urval

Alla sökande får en notifiering när jobbet tillsatts. Om du vill, behåller vi din profil i vår databas och låter en jobbagent leta efter andra jobb som passar din profil.

5. Introduktion

När du påbörjar din anställning får du självklart en introduktion till din nya arbetsplats, så att du på bästa möjliga vis ska bli en del av gemenskapen och komma igång med arbetsuppgifterna.

Förändra världen med oss

Jobba tillsammans med oss

Föreställ dig att du tillsammans med några av de skarpaste och mest kreativa hjärnorna i transport- och infrastrukturbranschen arbetar med att utveckla den senaste tekniken och hållbara transportlösningar för framtidens samhälle.

Träffa dina framtida kollegor

Möt Shanmugapriya Viswanathan, IT-utvecklare

När Priya flyttade från Indien till Sverige var målet att få jobb på Volvo. Hon ville utvecklas i sin yrkesroll och arbeta i teknikutvecklingens framkant i en multikulturell miljö. På Volvo Group Connected Solutions fann hon det hon ...

”Det är fantastiskt att ha ett jobb där man får lära sig nya saker.”

Maria Zetterberg sökte sommarjobb inom Volvokoncernen – och fick en internationell upplevelse.”Jag kunde sitta i telefon med någon i Nigeria ena stunden, och sedan prata med någon från Vitryssland timmen efter,” berättar Maria

...