Robottekniker

Volvo Construction Equipment AB, Hallsberg
söker
Robottekniker, svets
Den Produktionstekniska avdelningen söker en tekniker med inriktning mot våra svetsrobotar. Har du ett gediget teknikintresse samt kunskap inom robotteknik så skicka in din ansökan.
Vore det inte fantastiskt att vara en del av Volvo CE i Hallsberg som är med och tillverkar världens bästa anläggningsmaskiner?
Fabrikens ledord är: Säkerhet först, Kul på jobbet och personbästa varje dag. Med fokus på dessa ledord kan vi erbjuda dig en spännande position med härliga kollegor
Detta kommer du att göra: Tjänsten är att vara produktionsteknisk ansvarig för våra svetsrobotar. I detta ansvarområde ingår att ansvara för robotprogrammering (offline/ online). Du ska utveckla och förbättra våra svetsprogram med avseende på effektivitet och kvalitet. Vara delaktig i våra projekt för att optimera konstruktionerna för robotsvetsning och supportera produktionen i produktion- och kvalitetsstörningar samt vara delaktig i investeringsprojekt som berör robotsvetsning. Tillsammans med 8 andra tekniker blir du del av en svetsgrupp inom gemensamt område svets.
  • Erfarenhet av arbete med industrirobotar.
  • Svetskunskaper (IWS, IWT certifikat är meriterande)
  • Meriter är kunskap att jobba i robotstudio
  • Goda kunskaper i MS-office
  • God kommunikationsförmåga
  • Kunskaper i engelska
För närmare upplysningar om tjänsten, vänligen kontakta:
Leif Källmén, 016- 5415977
Fackliga företrädare:
Daniel Berglund, Unionen, 016 – 541 59 70
Sista ansökningsdag:
2019-12-08. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför in din ansökan redan i dag.

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb