Mättekniker

Vi letar efter dig som har utbildning och erfarenhet från mätmaskiner och ett stort intresse för kvalitetssäkring och mätteknik. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenhet från bearbetande produktion. Du kommer att tillhöra fabrikens interna kvalitetsorganisation och vara verksam inom mätorganisationen. Mätorganisationen har som primärt uppdrag att stötta fabriken med verifiering av tillverkade och köpta artiklar mot gällande ritningskrav. Främst genom att kontrollera artiklarna genom mätning i olika mätmaskiner men även med att stötta med kompetens och utbildning inom mätteknik och ritningskrav. Avdelningen består av ca 20 personer.
Huvuduppgifter:
  • Dagligt underhåll och förberedelse av mätmaskiner i avdelningen
  • Mäta artiklar
  • Utvärdera mätresultat
  • Hantera och justera program i mätutrustning
  • Delta i projekt
Önskvärda kvalifikationer:
  • Teknisk utbildning
  • Bra kunskaper om ritningar och Volvo-standarder
  • Erfarenhet av mätmaskiner, program och teknik
Personliga egenskaper:
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är lösningsorienterad, noggrann, har analytisk förmåga och öga för detaljer. Du har eget driv, tar egna initiativ och blir snabbt självgående i arbetet. Du har stort kundfokus och kan kommunicera med olika personer både internt och externt. Du besitter goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Arbetstider:
Arbetstiden är för närvarande tvåskift men nätter och helger förekommer också.
Ytterligare information lämnas av:
Avdelningschef Richard Sjöberg
Tel +46 70 003 46 97

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb