Mekaniker till riggverkstan i hållfasthetslabbet

INLEDNING
Vill du jobba kreativt och kundfokuserat i en mekanisk verkstad, där du är med och utvecklar framtidens lastbilar? Vill du ha flexibla och varierande arbetsuppgifter där vi skapar fantastiska produkter för våra framtida kunder? Fortsätt läs, och skicka in din ansökan!
DET HÄR ÄR VI, DINA NYA KOLLEGOR
Hos oss i A-hallen på Lundby, driver vi utveckling av Volvos Lastbilar genom att testa och verifiera olika funktioner och krav på våra komponenter. Stor del av provningen är inom hållfasthet, men vi testar även bränsleförbrukning, klimat, lagkrav för ljud m.m..
I vår grupp är vi 14 mekaniker som med våra olika kompetenser tillsammans är med provar våra framtida lastbilar. Vi bidrar genom provningen till att skapa den magi våra kunder som köper och kör lastbilarna upplever.

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?
 • Bygga och preparera provmaterial
 • Bygga och preparera riggar
 • Tillverkning av detaljer efter ritning
 • Plåtbearbetning i maskinverkstad
 • Supporta både under pågående och efter avslutat prov
 • Ansvara för ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde
INTRÄDESBILJETTEN
Detta vill vi att du har erfarenhet av:
 • Provning
 • Svenska och engelska i tal och skrift och god PC vana
 • C/E-kort är meriterande
 • Erfarenhet av arbete i mekanisk verkstad, eller verkstadstekniskutbildning
 • Arbete med ständiga förbättringar
VEM ÄR DU?
Som person vill vi att du är kundfokuserad, engagerad, får saker att hända och gillar problemlösning. Vår vardag i verkstan är varierande och förutsättningarna kan snabbt ändras beroende av provutfallen i våra riggar. Därför ser vi det som en självklarhet att du är flexibel inför olika arbetsuppgifter.
Att arbeta som Riggmekanker innebär både att vi arbetar självständigt och i team och hjälper varandra. Därför är det viktigt att både vara driven i arbete med själv social kompetens och att du tycker om att arbeta i grupp. Det också viktigt att du är systematisk och nogrann, det är roligare när det blir rätt första gången.
ÄR DU NYFIKEN OCH VILL STÄLLA NÅGRA FRÅGOR?
Gruppchef Maria Flink, 031-3227508.

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Technology förser Volvo Group Trucks och affärsområdena med den senaste forskningen, ledande ingenjörskonst, produktplanering och inköpstjänster samt eftermarknadsstöd för produkter. Hos Volvo Group Trucks Technology blir du en del av ett globalt, sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb