Underhållspersonal Elektromekaniker

Vi söker Elektromekaniker till Operations Eskilstuna
Vill du tillhöra en grupp där du får möjlighet att bidra med din kunskap för att säkerställa att kvalitet uppnås i alla led? Tycker du om att arbeta med mekanik och el?
I så fall vill vi att du fortsätter läsa vår annons och sänder oss din ansökan.
Du kommer att tillhöra underhållsavdelningen på Volvo CE Eskilstuna som består av ca 70 personer.
Vi som jobbar där är orderdesk, reservdelsanskaffare, utvecklare, specialister och elektromekaniker.
I arbetet som elektromekaniker ingår avhjälpande och förebyggande underhåll mot våra produktionsgrupper som består av bearbetningsmaskiner, måleri, härdverk, testriggar. Du kommer att driva förändrings och förbättringsarbete i samverkan med produktion. Du kommer delta i utveckling av arbetssätt, metoder och verktyg för produktionsknuten verksamhet.
Vi arbetar i projekt kopplat till förbättringsarbeten inom den egna organisationen samt inom site Eskilstuna. Det innebär att du kommer att få möjlighet att vara med att driva och påverka för att vi hela tiden ska utveckla både oss själva och vårat bolag.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har god erfarenhet från industrin. Du tycker om att jobba tvärfunktionellt. Är du kommunikativ, kreativ, ser möjligheter och vill utveckla verksamheten så kommer du att bli framgångsrik. För oss är det viktigt att du är flexibel, prestigelös och stimuleras av att ta dig an nya utmaningar och arbetsuppgifter. Att arbeta på ett utåtriktat, självständigt och ansvarstagande sätt är självklart för dig.
Önskvärda kvalifikationer:
  • Har du erfarenhet av underhåll från verkstadsindustrin, goda kunskaper inom styrsystem till bearbetningsmaskiner (Siemens, Fanuc, mm), andra kunskaper som är meriterande är kunskap inom el, mekanik, pneumatik, hydraulik, styr/regler och automationsteknik
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav
Mångfald är för oss nyckeln till vår nuvarande och framtida framgång. Hos oss finns en fantastisk bredd av olikheter, som vi omvandlar till konkurrensfördelar.
För ytterligare upplysningar om tjänsten, vänligen kontakta:
Anders Mezö, tel: 016-5416435
Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande.

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb