Teknisk Projektledare/Produktionsingenjör Inom Bearbetning

Vi söker en högskole- eller civilingenjör, eller med motsvarande erfarenhet, som vill bli en del av vår projektgrupp inom bearbetningsfunktionen i Skövde. Tillsammans arbetar vi med projektledning gällande nya produkter såväl som rationaliseringsprojekt där anskaffning av ny maskinutrustning (från utredning till överlämnande till produktion) är en stor del av uppdraget.
Vi arbetar även med:
  • Omvärldsbevakning för att säkerställa teknikutveckling inom eget område
  • Driva större förbättringsprojekt
  • Driva utveckling av specifikt tillverkningsområde
Vi som jobbar på Projektgruppen, är en del av teknikfunktionen. Vårt uppdrag är att leda och implementera produktionsutrustningar, för nuvarande och kommande produkter.
Vem är du?
Vi söker dig som vill lära dig mera om våra processer, är nyfiken på teknik och moderna ingenjörsverktyg. Du är en utåtriktad, engagerad och självgående person med god förmåga att ta till dig ny kunskap. Arbetet inom teknikfunktionen bedrivs ofta i projektform och ställer krav på förmåga till självständigt arbete, men du bör även ha en god kommunikativ förmåga och ha lätt för att samarbeta.
Kvalifikationer och erfarenhet
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen med erfarenhet av produktionstekniskt arbete
  • God erfarenhet som projektledare, erfarenhet av projektstyrningsmodeller samt skärande bearbetning
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som engelska
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Chef Projektgruppen Bearbetning: Johnny Falk, tel. 0500-788162
“We drive innovation for sustainable success”

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb