Teknik söker bearbetningstekniker

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med skärande bearbetning inom området gråjärnskomponenter och som vill bli en del av vår grupp inom Teknikfunktionen i Skövde.
Vilka är vi
Vi är idag sju personer som ingår i två tekniska grupperingar för skärande bearbetning, uppdelat på stålkomponenter respektive gråjärnskomponenter. Vi ingår organisatoriskt i teknikfunktionen, Powertrain Production i Skövde och stöttar med specialistkunskap inom frågor kring skärande bearbetning.
Arbetsuppgifter
Vårt huvuduppdrag är att leda utvecklingen och ha yttersta kunskapen kring skärande bearbetning. Vi bevakar områdets utveckling på marknaden, provar och validerar samt implementerar skärteknologier inom bearbetningsavsnitten i Skövde. I funktionen ingår också att vi affärsmannamässigt genomför upphandling och köp av skärande verktyg. Uppdraget är en specialiserad roll där det förväntas ett stort intresse, engagemang och driv.
Vem är du?
Du är intresserad av området är utåtriktad, engagerad och har förmåga att organisera dig. Du har även lätt för att samverka med din omgivning och förmedla kunskap till övriga inom organisationen.
Kvalifikationer och erfarenhet
  • Högskole-, civilingenjör, eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet från skärande bearbetning både i praktiken samt teorin
  • Passion för teknik, som du har förmåga att omsätta i verkligheten
  • Förmåga att strukturerat planera, prioritera och lägga upp ditt arbete
  • Stödja och leda arbetspaket i projekt samt driva egna projekt
  • Kunna samverka med institutioner, samarbetspartner samt kollegor
  • Ha god förståelse i företagets affärer och agera affärsmannamässigt
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift så väl på svenska som engelska
Intresserad?
Skicka då in din ansökan! Ansök via volvogroup.com under lediga tjänster senast den 20:e Juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig.
Håkan Sjöström, Chef Produktionsteknik, 0735-588 253

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb