Mättekniker

Vi söker nu en noggrann mättekniker till kvalitetsavdelningen på Volvo Bussar i Uddevalla!
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för mätning av produkter och verktyg, för att säkerställa att de är i enlighet med våra krav både i löpande produktion och i förebyggande syfte. När vi måste justera och trimma in våra verktyg har du en självklar roll i dialog med metodtekniker och projekt. Du kommer att samarbeta med resten av laget för att ta fram mätprogram och/eller standardiserade mätupplägg. Resultatet använder du dig av för att komma med förslag på eventuella justeringar/förändringar.
Personliga egenskaper
Arbetet kräver ordningssinne och förmåga att arbeta strukturerat samtidigt som du behöver vara flexibel. Detta innebär att du har förmåga att planlägga dina arbetsuppgifter och när det är mindre att göra använder du din kreativitet för att hitta möjligheter att jobba säkrare och smartare. Du är analytisk och kan arbeta både självständigt och i lag. Du bidrar med positivitet till laget, och tycker om att utmana dig själv. Att du bidrar till god kommunikation och goda relationer är en självklarhet eftersom detta är grunden till effektivt arbete.
Kvalifikationer
Att arbeta med verifikation (mätning) av produkter handlar om att hela tiden förhålla sig till en given kravbild, och att förstå vad begreppet kvalitet innebär. Du har goda kunskaper i mätteknik, ritningsläsning och form & läge. Att använda mätutrutsning, så som Faro mätarm eller Leica tracker är något du behärskar. Du har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska, och du har genomfört utbildning på gymnasienivå. Vi förutsätter att du har B-körkort och att du har PC-vana (Windows).
Meriterande:
Kännedom om svetsade fackverkskontruktioner. Metrolog programvara.
Arbetet tillhör Metalls avtalsområde och sker i verkstadsmiljö.
Arbetstiden kommer att förläggas på dagtid under upplärningsperioden för att det sedan kan det bli aktuellt med skift (kväll/natt).
Tillsvidare anställning.

Kontaktperson
Andreas Eriksson email: andreas.eriksson.9@volvo.com, tel. nr: 0765-537803 för ev. frågor kring arbetet. Senaste ansökningsdag 2019-07-07.
Välkommen med ansökan via hemsidan!

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Bussars mål är att se till att miljontals människor når sitt resmål varje dag. Pålitligt, säkert och med respekt för miljön. Vi vill göra skillnad och vara föregångare när det gäller hållbara transportlösningar för framtiden. Vi vill finnas där för våra kunder genom att dagligen leverera tillgänglighet och driftsäkerhet över hela världen. Med vårt elektromobilitetserbjudande leder Volvo Bussar det största teknikskiftet inom kollektivtrafiken på flera decennier. Vi arbetar med passion, litar på varandra och räds inte förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb