Centralt Underhåll söker CBM-Tekniker

Vill du vara med på en inspirerande, spännande och utmanande resa in i framtiden för vår produktionsenhet, Volvo Powertrain i Skövde?
Det här är vi
Tillståndsbaserat underhåll (CBM) är en avdelning som drivs av att prestera sitt bästa i alla situationer. Vi är stolta över vårt yrke och sätter kunden i fokus. Vi är måna om att utveckla vår personal, både vad gäller kompetens och framtida karriär på lokal och global nivå inom Volvo.
Vem är du
Du är en positiv och utåtriktad person som ser möjligheterna i de frågeställningar som du ställs inför. Du har god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta. Arbetet bedrivs ofta i uppdragsform och ställer stora krav på egen drivkraft samt förmåga till självständigt arbete.
Arbetsuppgifter
  • Utföra vibration, geometri, temperatur och lasermätningar i vår produktion
  • Hjälpa till att hitta den verkliga rotorsaken till problem i vår verksamhet
  • Granska och analysera mätvärden från våra mätningar. Skriva rapporter till underhållsansvariga med rekommendationer om byten av komponenter
  • Kommer vara del av vårt team på CBM som ett expertstöd/resurs inom vår underhållsorganisation
Kvalifikationer
  • Erkänd flerårig erfarenhet inom underhåll och/eller ingenjörsexamen inom relevant område
  • Stort intresse och erfarenhet av tekniker inom området CBM
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska (tal och skrift)
För ytterligare information, kontakta
Åsa Hellström, Chef CBM & Konstruktion, tfn 0500-788 016, 073-558 80 16

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb