Underhållschef Gjutning

ROLL OCH UPPGIFTER
UH-chefsuppdraget inom Gjutning innebär ansvar för en gruppering på ca 150 medarbetare och ledare. Serviceverksamhetens inriktning är avhjälpande och förebyggande underhållsinsatser, förbättringsfokuseringar som AM/PM-projekt och modifieringar samt medverkan i projekt såsom nyanskaffningar, renoveringar, mm.
Du jobbar tillsammans med dina ledare och medarbetare och leder/styr/coachar dem i de uppdrag och metoder de använder i sitt dagliga arbete samt medverkar i företagets strategiska utveckling av underhållsverksamheten.
Du och din verksamhet samverkar integrerat med Gjuteriverksamheten, totala underhållsfunktionen och andra stödfunktioner såsom Teknik, Kvalitet, HR, Ekonomi m fl.
Som UH-Chef inom Gjutning ingår du i Gjuterifunktionens ledning, UH:s ledningsgrupp på Skövdenivå och rapporterar till Underhållschefen för fabriken/orten. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

KVALIFIKATIONER

Du har gedigen erfarenhet i ledande position med kunskaper inom förändringsledning, har tydlig affärsmässig och samarbetsinriktad profil. Du är dessutom kommunikativ och har förmåga att ta tillvara och rikta engagemanget hos ledare och medarbetare i verksamheten.
Du har också förmåga och ambition att utvecklas vidare inom managementområdet med underhålls-inriktning, till nivå motsvarande ”European Expert in Maintenance Management” för att kunna leda framtidens serviceverksamhet.
Goda kunskaper i engelska är ett krav, i såväl tal som skrift.
INTRESSERAD?
För mer information om tjänsten, välkommen att från och med 29/7-2019 kontakta Håkan Nordquist, Underhållschef Skövde Plant, tel. 0500 788086.

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb