Teknisk Projektledare

Om oss
Engineering-funktionen har som uppdrag att kravställa, leda och implementera process- och produktionslösningar för nuvarande och kommande produktion. Tillsammans arbetar vi i projektform från tidiga utredningar till produktionsöverlämnande där såväl anpassning för nya produkter som anskaffning och installation av ny maskinutrustning är en stor del av uppdraget.
Om dig
Vi söker dig som vill ta chansen att lära dig mera om våra tillverkningsprocesser genom att leda industriprojekt och utredningar. Du är en utåtriktad och nyfiken person med god förmåga att ta till dig nya kunskaper. Uppdragen ställer krav på förmåga till självständigt arbete och initiativförmåga. Då vi jobbar i projektform behöver du även ha en god kommunikativ förmåga och ha lätt för att samarbeta.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och spänner över ett stort område, exempelvis:
  • Projektleda produkt- och verksamhetsprojekt inkl. anskaffning av maskinutrustning
  • Driva större förbättringsprojekt
  • Stödja implementationen av Volvo Production System (VPS)
Kvalifikationer
  • Civil- eller Högskoleingenjör med erfarenhet av produktionstekniskt arbete
  • Hög förståelse för lean manufacturing
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska (tal och skrift)
  • Flerårig erfarenhet som projektledare, erfarenhet av PSM/EEM är meriterande
För ytterligare information, kontakta
Johan Liljeblad, Projektchef Montering, tfn 0735-588 314
Emelie Kronberg, HR Business Partner, tfn 0728-623942 (semester v. 28-32)

Om oss

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Vi vill lära känna dig

Ansökningsprocess

Ansökan

Ett bekräftelsemail skickas till dig efter att du färdigställt din ansökan. Du kan uppdatera din profil även efter inskickad ansökan.

Intervju

Om du blir kallad till en intervju informerar vi dig kring ansökningsprocessens samtliga delmoment såsom andra intervju, tester och referenstagning.

Urval

Samtliga kandidater blir informerade när den sökta tjänsten är tillsatt. Du kan välja ifall du önskar behålla ditt CV i vår databas för att få förslag på andra jobb som matchar din profil.

Introduktion

Vid anställningsstart genomgår du en introduktion som syftar till att på kort tid få dig att bli en del av ditt nya team samt börja kunna genomföra dina nya arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Personporträtt

Liknande jobb