Kommande förändringar i Volvokoncernens ledning

Torbjörn Holmström, medlem av Volvokoncernens ledning, har meddelat att han avser lämna positionen som Volvo Group Chief Technology Officer och Executive Vice President Group Trucks Technology. Under hösten 2015 genomförs en global rekrytering av hans efterträdare.
Torbjorn142x88.jpg
”Efter att ha avslutat Volvokoncernens största industriprojekt någonsin, förnyelsen av Volvo Trucks och Renault Trucks produktlinjer, är det tid att förbereda för min efterträdare”, säger Torbjörn Holmström, Volvo Group Chief Technology Officer och Executive Vice President Group Trucks Technology. ”För att driva omfattande produktprojekt krävs kontinuerligt ledarskap på tekniksidan och nu är en bra tid att söka en ny chef att leda den tekniska utvecklingen.”

Torbjörn Holmström kommer att fortsätta på sin nuvarande position tills en ny chef för Volvokoncernens teknik- och produktutvecklingsorganisation för lastbilar är på plats. Han kommer i framtiden att arbeta som Volvokoncernens seniora rådgivare inom forskning och utveckling.

Torbjörn Holmström

Journalister som vill ha ytterligare information, vänligen kontakta Kina Wileke 031-323 7229  alt. 0765-537229.

Download

PDF (ENG) of Press release Format PDF Size 213 KB
PDF (SWE) of Press release Format PDF Size 79 KB