Volvokoncernens kapitalmarknadsdag 2020

Volvokoncernen bjuder in institutionella investerare och finansanalytiker till en virtuell kapitalmarknadsdag den 5 november. I en livestreamad sändning kommer Volvokoncernens ledning att presentera koncernens strategiska inriktning som har sitt fundament i Perform and Transform, dvs leverera idag och förändra för framtiden. Detta omfattar både åtgärderna för att fortsätta förbättra lönsamheten och förändringsresan till nya och mer hållbara teknologier såsom elektriska fordon drivna av batterier eller vätgas.
1860x1050-news-common-volvo-sign

Det har tidigare kommunicerats att Sandvik, SKF och Volvo skulle koordinera sina kapitalmarknadsdagar som var planerade att hållas i Österrike och Sverige, men på grund av COVID-19 har alla tre bolagen bestämt att hålla sina kapitalmarknadsdagar virtuellt. 

Datum: 5 november

Tid: 14:00-16:30

Plats: Virtuellt evenemang som kommer att finnas tillgängligt på Volvokoncernens hemsida

Registrering kommer göras möjlig via koncernens hemsida i närmare anslutning till evenemanget. 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta; 
Johan Bartler, Investor Relations, 073 902 2193,
Claes Eliasson, Media Relations, 076 553 7229

13 juli, 2020

 

För mer information, gå till volvogroup.se/press
Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transportlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Volvo grundades 1927 och är i dag drivande i utvecklingen av framtidens hållbara transport- och infrastrukturlösningar. Koncernen har 104 000 medarbetare och kunder på fler än 190 marknader. 2019 uppgick nettoförsäljningen till cirka 432 miljarder kronor. Volvoaktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Form background image

Prenumerationsservice

Relaterade nyheter