Kapitalmarknadsdag 2020

Volvokoncernen bjuder in institutionella investerare och finansanalytiker till en virtuell kapitalmarknadsdag den 5 november.
1860x1050-news-common-volvo-sign

I en livestreamad sändning den 5 november, klockan 14:00-16:30 kommer Volvokoncernens ledning att presentera koncernens strategiska inriktning. Fokus kommer att vara på förändringsresan till nya och mer hållbara teknologier såsom elektriska fordon drivna av batterier eller vätgas.

För att följa eventet besök vår hemsida.
För de som vill ställa frågor under frågestunden kommer ett telefonnummer finnas tillgängligt på hemsidan.

 

23 oktober, 2020

För ytterligare information, kontakta Volvo Group Investor Relations: Linda Arvidsson, 0739 028 794, eller investorevents@volvo.com. 

 

För mer information, gå till volvogroup.se/aktieägare
Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transport- och infrastrukturlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Volvo grundades 1927 och är i dag drivande i utvecklingen av framtidens hållbara transport- och infrastrukturlösningar. Koncernen har närmare 100 000 medarbetare och kunder på fler än 190 marknader. 2019 uppgick nettoförsäljningen till cirka 432 miljarder kronor. Volvoaktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Form background image

Prenumerationsservice

Relaterade nyheter

Senaste pressmeddelandet

Latest Press Release