Jens Holtinger ny chef för Volvos globala organisation för lastbilsproduktion och medlem av Volvos ledning

Jens Holtinger har utsetts till chef för Volvos globala organisation för lastbilsproduktion och medlem av Volvos koncernledning. Han ersätter Jan Ohlsson som efter en lång och framgångsrik karriär går i pension.
1860x1050-image-jens-holtinger

Jens Holtinger, född 1970, började sin karriär inom Volvokoncernen 1995. Han har bred internationell erfarenhet och har haft en lång rad positioner inom produktion, bland annat som fabriksansvarig i Gent, Belgien, Skövde, Sverige  och Kaluga, Ryssland. Idag arbetar Jens Holtinger som ansvarig för lastbilsproduktionen i Europa och i Brasilien. 

Jens Holtinger tillträder sin tjänst den 1 oktober, 2020.

 

10 september, 2020

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Claes Eliasson, Volvo Group Media Relations, 076 553 72 29

 

För mer information, gå till volvogroup.se
Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transportlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Volvo grundades 1927 och är i dag drivande i utvecklingen av framtidens hållbara transport- och infrastrukturlösningar. Koncernen har 104 000 medarbetare och kunder på fler än 190 marknader. 2019 uppgick nettoförsäljningen till cirka 432 miljarder kronor. Volvoaktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Form background image

Prenumerationsservice

Relaterade nyheter

Senaste pressmeddelandet

Latest Press Release