En välsmakande nyhet på Campus Lundby

Strax intill Eketrägatans hållplats, på ett bra läge på Campus Lundby, har dörrarna slagits upp för områdets senaste lunch- och kaffeställe. På Bar Centro serveras italienskt kaffe tillrett med kärlek och bönor av bästa kvalitet, och lunchrätter lagade på så många lokala råvaror som möjligt. De har fått ett varmt mottagande på Campus Lundby. Många har sett fram emot ett ytterligare lunchalternativ och en plats utanför kontoret att jobba på.

”Redan idag möts många Volvoanställda här för informella möten, berättar Jonas som är kock på Bar Centro. Och bättre möteskaffe får de leta länge efter! ”

Bar Centro har under många år varit en välkänd liten kaffebar på Kyrkogatan i centrala Göteborg. Deras framgång är byggd på fina råvaror, ett stort matintresse och djup kunskap om den italienska kaffekulturen. När det nu var det dags att vidga vyerna tog sig gänget bakom ett av innerstaden mest populära hål i väggen över Göta Älv och till Lundby.

”Vi såg en fantastisk möjlighet att öppna en ny bar och restaurang i ett spännande område som kommer att växa mycket de kommande åren, säger Jonas på Bar Centro.”

Bar Centro är försmaken av framtidens Campus Lundby. Framöver kommer området att fyllas med fler restauranger, caféer, vardagsservice och träningsmöjligheter. Det blir en trivsam plats att arbeta och leva på. Nästa gång du har vägarna förbi Eketrägatan och är sugen på en riktigt god kaffe och något gott till – kika in på Bar Centro. 

Relaterade nyheter