En harmonisk och fokuserad stund i Expohallen

Expohallen på Volvo Groups huvudkontor på Campus Lundby är till vardags en ljus utställningshall med trevliga avslappnade platser för informella möten och arbete, och rymmer dessutom en och annan lastbil. Den 21 februari rullades istället yogamattor ut här, gröna smoothies dukades upp och hallen fylldes med 30 entusiastiska personer med varierande erfarenhet av yoga. Klassen leddes av instruktören Monica Björn som är entreprenör inom träning och hälsa. Hon har arbetat heltid som lärare och tränare i mer är 20 år på bl.a. Studio Linnégatan FEM och yogalärarutbildningen 247 i Göteborg. Hon släppte nyligen sin andra bok som fått fin publicitet.

Under passet fick deltagarna chansen att sträcka ut sina kroppar, koppla bort arbetsdagen och måsten i vardagen samt lära sig att fokusera på sin andning. Trots den mycket harmoniska stämningen i hallen så var passet riktigt svettigt. Vi gissar att flera deltagare kände att kontorskroppen mådde bra att få dra ut sig och slappna av efter en dag framför datorn eller i långa möten.

– Jag kände en behaglig trötthet som fick mig att må bra. Den här smoothien är vi alla väl värda nu, ler en svettig deltagare.

Intresset för yogaklassen var stort, vilket är otroligt roligt. Det betyder att det är många som är måna om sin hälsa här på Campus Lundby. Vi fortsätter givetvis att inspirera till träning och välmående, så håll utkik efter nästa Campus Lundby Work Out här och på vår Facebook-sida.

Jag kände en behaglig trötthet som fick mig att må bra. Den här smoothien är vi alla väl värda nu.

Relaterade nyheter