Mattias är glad att han valde Volvokoncernen

När tjänsten som Feature Specialist Aerodynamics & Soiling dök upp kändes det självklart för Mattias Hejdesten att söka. Han hade varit i samma grupp på Volvo Cars i 13 år och behövde en ny utmaning i karriären.

Mattias Hejdesten

– Jag är verkligen glad att jag tog steget. Precis som Volvo Cars är Volvokoncernen ett attraktivt företag med sunda värderingar och höga ambitioner. Jag fick ett varmt välkomnande och min stöttande chef introducerade mig på ett bra sätt. Som ny i ett team är det otroligt viktigt för att man snabbt ska kunna se sin del i helheten och därmed känna engagemang och leverera effektivare.

– I min roll är jag involverad i flera olika produkt- och metodprojekt och jag har på

kort tid fått många viktiga kontakter med engagerade intressenter inom organisationen.

Jag leder ett team med fantastiskt duktiga medarbetare och min uppgift är att inspirera och staka ut riktningen för vårt arbete. Teambuilding och feedback är viktigt för mig och Volvokoncernen ger mig verkligen möjlighet att fortsätta utveckla ledarskapet.

– Sedan jag började har jag också fått förtroendet som Engineering Feature Specialist & Global Expertise Team Leader – Aerodynamics & Soiling. Det handlar om att leda vårt områdes nätverk till att skapa visioner och långsiktiga planer för kunskaps- och teknikutveckling för att vi ska kunna jobba proaktivt, förbättra kvaliteten och minska ledtiderna.

Intresserad av att arbeta hos oss? Läs mer på vår karriärsida.

Relaterade nyheter

Möt Shanmugapriya Viswanathan, IT-utvecklare

När Priya flyttade från Indien till Sverige var målet att få jobb på Volvo. Hon ville utvecklas i sin yrkesroll och arbeta i teknikutvecklingens framkant i en multikulturell miljö. På Volvo Group Connected Solutions fann hon det hon ...

”Det är fantastiskt att ha ett jobb där man får lära sig nya saker.”

Maria Zetterberg sökte sommarjobb inom Volvokoncernen – och fick en internationell upplevelse.”Jag kunde sitta i telefon med någon i Nigeria ena stunden, och sedan prata med någon från Vitryssland timmen efter,” berättar Maria

...

”Möjligheterna jag fick var överraskande och superspännande.”

Linn Nilsson går en teknisk kandidatutbildning med inriktning finans. Hennes sommarjobb inom Volvokoncernen gav henne en livsomvälvande insikt: ”Det fick mig att inse att jag vill arbeta inom det tekniska området i framtiden.”

...