Mina Mirhendi vill bli specialist inom sitt teknikområde

Mina Mirhendi flyttade till Göteborg från Iran för fyra år sedan för att studera till materialingenjör på Chalmers tekniska högskola. Hennes första kontakt med Volvokoncernen var på en jobbmässa som kallas CHARM.

Mina Mirhendi

-Jag blev jätteglad när det stod klart att jag skulle bli en Volvomedarbetare. Innan jag började här såg jag Volvokoncernen som ett högteknologiskt företag och det har jag fått bekräftat. Men jag har också upptäckt att det finns en stark laganda, ömsesidigt förtroende och respekt. Alla, från min chef till mina kolleger, har varit ett fantastiskt stöd.

Inom Volvokoncernen får medarbetarna möjlighet att utvecklas. Min uppgift som standardiseringsingenjör är att utvärdera och harmonisera alla olika aspekter från de olika affärsområdena och implementera dem i våra standarder. Det är en utmaning, men också motiverande eftersom jag varje dag får träffa människor som är specialister på olika områden och får möjlighet att lära av dem.

En dag vill jag bli specialist inom mitt teknikområde. För att nå dit behöver jag utveckla min kompetens och bidra med egna idéer till förbättringar inom mitt område. I Volvokoncernen får jag den möjligheten.

Intresserad av att arbeta hos oss? Läs mer på vår karriärsida.

Relaterade nyheter

Möt Shanmugapriya Viswanathan, IT-utvecklare

När Priya flyttade från Indien till Sverige var målet att få jobb på Volvo. Hon ville utvecklas i sin yrkesroll och arbeta i teknikutvecklingens framkant i en multikulturell miljö. På Volvo Group Connected Solutions fann hon det hon ...

”Det är fantastiskt att ha ett jobb där man får lära sig nya saker.”

Maria Zetterberg sökte sommarjobb inom Volvokoncernen – och fick en internationell upplevelse.”Jag kunde sitta i telefon med någon i Nigeria ena stunden, och sedan prata med någon från Vitryssland timmen efter,” berättar Maria

...

”Möjligheterna jag fick var överraskande och superspännande.”

Linn Nilsson går en teknisk kandidatutbildning med inriktning finans. Hennes sommarjobb inom Volvokoncernen gav henne en livsomvälvande insikt: ”Det fick mig att inse att jag vill arbeta inom det tekniska området i framtiden.”

...